1-op-1 coaching

naar een leven met meer geld

Ben jij moe van je huidige geld situatie?

Online Face To Face Coaching op maat!

Super efficiënt want je hoef er de deur niet voor uit. En toch vanuit een verbinding, persoonlijke en betrokken coaching.


Want dit doe je samen, en begeleid ik op basis van jouw ontwikkeling. Het is heel fijn om iemand te hebben die jou begrijpt waar je staat en wat nodig is om de volgende stap te maken.


I got your back!

Focus is heel belangrijk. Want jouw droom is jouw doel. En dat wil je bereiken!

Door je te focussen krijg je meer rust. En rust is weer belangrijk om vanuit je intuïtie de flow erin te houden.  Angst zal ook minder vat op je hebben. Waardoor chaos verdwijnt voor juist kristal heldere aandacht en structuur.


Time to keep your vision on the road!

Keep the energy high!

Alles bestaat uit energie. Er is alleen maar energie. Dit betekent dat er nooit een tekort daaraan is en het zorgt ervoor dat het altijd in evenwicht is.

 

Als mens bestaan we ook uit energie en deze bestaat altijd uit twee polen: mannelijke en vrouwelijke energie.


 • Mannelijke energie zorgt voor passie, doelgerichtheid, concentratie, organiseren, initiatieven nemen, structuur en helderheid. 
 • Vrouwelijke energie daarentegen is verbinden met jezelf en anderen, aandacht voor zintuiglijke waarnemingen, gevoelens delen, zachtheid en liefde te laten stromen.


Beide dienen in evenwicht te zijn zodat ze elkaar kunnen steunen en bekrachtigen waardoor jouw innerlijke kracht gaat stralen en aantrekkelijk wordt voor spirit.


Keep in mind: all your abundance starts with you!


Wat zijn de stappen?

Helderheid: Eerst brengen we in kaart waar je nu staat

Wat heeft het verleden jou gebracht?

Dit kan confronterend zijn maar een must om dit in kaart te brengen. Dit is je pijn die als brandstof fungeert om jou te bewegen naar wat je verlangt.

"Doe jezelf niet te kort"

Wanneer je oude roadmap helder is, kan vandaar uit bepaald worden wat nodig is om op de juiste manier je doelen te kunnen verwezenlijken. Waar zitten de blokkades? Wat zijn de ontbrekende schakels? Waar kan aan gewerkt worden?

Grote doelen worden in kleine sub-doelen vertaald. Zodat het voor jou eenvoudig vol te houden is.

We volgen de BOOM structuur

Ieder vrouw is uniek. En dat geldt ook voor elk verlangen. Ik zie jouw gelddoel als een boom met haar unieke vormgeving en kleuren. Die boom is jouw grootte gelddoel.


De takken fungeren als de sub-doelen en de blaadjes zijn de dagelijkse dingen die je gaat uitvoeren en leiden naar het volbrengen van de sub-doelen. En dit laatste brengt jou naar de stam, de gefundeerde grote gelddoel. 

Vrijheid 

Geld geeft je mogelijkheden om je te ontspannen en geeft rust en zekerheid (innerlijke expressie) of om plezier (uiterlijke expressie) in te kopen om je innerlijk te bevredigen.

Zelfliefde 

Complete acceptatie dat jij goed genoeg en het waard bent om geld te mogen ontvangen zonder je daar schuldig over te voelen.

Voor je gezin 

Als jij het goed hebt, dan heeft jouw gezin het ook goed. Lekker 'ja'  zeggen tegen de dingen die duur zijn, geeft niet alleen jou een goed gevoel.

De reis wordt een avontuur met een ervaringsdeskundige aan je zijde

 • angle-right
  Stap voor stap naar je gelddoel. 
  Stilstand of niet de juiste acties ondernemen is niet het juiste systeem. In actie komen is bewegen. Van stilstand naar bewegen. Daar is energie voor nodig en die energie gaan we hoog houden. Niet door meer en veel te doen, maar door je innerlijke energie naar een hoger level te brengen. Je weet wat je moet doen, waarom en hoe je dat aan kunt pakken, stap voor stap. Kleine stappen brengen grote dingen!Ik gids je in jouw reis zodat je er niet alleen voor staat. 
 • angle-right
  Wat is je waarom? Hoe groot is je waarom? Het waarom is die pijn die nu voelt. Dat gaan we gebruiken als brandstof om door te breken richting die overvloed.
 • angle-right
  Hoe gaan we dat inzetten? 
  Door te doen wat nodig is. Want stil zitten en te hopen zal je niet dichterbij je gelddoel brengen. Door stap voor stap te beginnen. Ik wijs je de weg als een navigator voordat je op een kruispunt komt en niet weet welke richting je op moet.

Je hebt mij als motivator

Als motivator ben ik jouw persoonlijke coach, zo heb je altijd een stok achter de deur. Je bent vastbesloten om je gelddoel te halen maar gedurende deze reis kan de moed af en toe je even in de schoenen wegzinken. Daarom is het fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat, en dat geeft weer moed en vertrouwen. Angst, twijfels en belemmeringen wordt door mij opgevangen en doorbroken. Dit zorgt ervoor dat je snel je focus en je vertrouwen terug pakt om verder te gaan richting jouw gelddoel.

Jouw gevoel is jouw kompas

Jouw gevoelens en verlangens niet langer wegdrukken, maar benutten als kompas voor je leven.  Dit geeft kracht, focus en energie voor de dingen die voor jou van belang zijn.  Hoe kan jij jouw wijze antwoorden vinden?


Je zult ontdekken hoe jouw kompas er is om te navigeren tussen hoofd, hart, lichaam en geest. De verbinding zoeken naar jouw innerlijke wijsheid. 


Leer je verlangens te realiseren en je ambities waar te maken. Laat niets je weerhouden om helemaal succesvol te zijn in datgene wat voor jou van belang is.

Elk succes moet gevierd worden

Let's celebrate!!

Redenen genoeg om ervoor te zorgen dat je plezier blijft halen uit datgene wat je doet. Als je te veel bezig bent met het einddoel, wordt je op den duur ontevreden, moe en ben je niet meer gedreven. En dan wordt het meer een moeten in plaats van dat je ook het plezier gaat ervaren van je avontuur. Dus een belangrijke reden waarom je successen moet vieren is dat het bijdraagt aan je plezier en motivatie.

Wat anderen erover zeggen

“Van twijfels en angst naar een extra inkomen van 1000 euro”

"Ik wilde echt niet harder werken. Mijn wens was om juist meer bij mijn kinderen te zijn. Ze groeien hard en voordat je het weet zijn de deur uit om hun eigen leven te leven. Maar hoe moest ik dat doen?

Het was een grote stap voor mij om mijn spaargeld aan te spreken, maar uiteindelijk erop blijven zitten is, blijkt nu, een verkeerde geldmindset te zijn.

Ik heb nu elke maand iets meer dan 1000 euro extra als inkomen. Deze coaching is mij meer dan waard. Ingrid is een warm persoon die begrijpt waar je vandaan komt. Nu begrijp ik wat Ingrid bedoelt, van geld meer geld maken."

Sara Verhoek
- Parttime administratief medewerkster

Stop jezelf tekort te doen en begin vandaag met het uitrollen van je gelddoel

Ben jij er klaar voor?

Ingrid de Bock: take my hand

Ik kan je helpen als jij ...

 • Op de juiste manier het creatie proces wilt leren gebruiken
 • Helderheid en focus wilt krijgen over wat je precies wilt
 • Jouw krachtige innerlijke energie optimaal wilt gebruiken om je gelddoelen te manifesteren
 • Spiritueel bent en wilt jouw relatie met het Universum verbeteren
 • Bewuster wilt leven en meer (zelf)vertrouwen wilt ontwikkelen

Ik kan je NIET helpen als jij ...

 • Geen verantwoordelijkheid durft en wilt nemen voor je financiële situatie
 • Niets hebt met spiritualiteit
 • Niet bereid en in staat bent om in jezelf te investeren
 • Als je steeds klaagt
 • Denkt dat je het zelf kunt ondanks de huidige resultaten

Hoe gaat jouw leven eruit zien?

Dit is wat je krijgt:

Dit is wat je krijgt gedurende 16 weken:

 • Maatwerk coachingstraject - gebaseerd op jouw verlangens 
 • Wekelijks online contact
 • Doorbreek en versla jouw blokkades
 • In de praktijk bewezen systeem
 • Je vergroot jouw (zelf)vertrouwen en ga leven in de overvloed waarvoor je bent gekomen
 • Je krijg meer energie en plezier
 • Motiverend en inspirerend

Dit is wat het kost:

€ 3497 inclusief btw

(eventueel betalen in termijnen mogelijk)

Vul de bovenstaande vragen in ter voorbereiding van de intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bepaal ik of ik je verder kan helpen.

Copyright 2019, Leef Sprankelend

KvK 70021066 | btw NL195424451B03 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Cookie Policy