Tips hoe geld te creëren

Als het gaat om het creëren van geld en het bereiken van een betere financiële status, zijn er maar een paar regels en principes die je consequent moet volgen om er te komen.

Als je echter geen goede begeleiding krijgt van iemand die weet hoe je succesvol geld kunt aantrekken met de Wet van Aantrekking, is het mogelijk dat je onjuiste acties onderneemt. Je zult dan merken dat je moeite hebt om het niveau van geld aantrekken succesvol aan te trekken.

Hieronder de tips:

Neem de verantwoordelijkheid voor je leven

Als je echt meer geld in je leven wilt creëren, moet je geloven dat jij degene bent die geld kan creëren.

Er zijn vele onder ons die hun hele leven in afwachting zijn van hun ‘doorbraak’. Je denkt dat je je er gewoon bij neer moet leggen, hard werken, en de juiste dingen doen. Totdat het ‘lot’ jou uiteindelijk goed gezind is en dat iemand het geld aan jou zal overhandigen.

Als je echt succesvol wilt zijn op het gebied van geld creëren, moet je geloven dat jij degene bent die dat kan creëren. En aan de andere kant, dat jij zelf degene bent die middelmatigheid of een financiële strijd creëert. Het klinkt misschien hard – maar als je het op deze manier bekijkt, is het de sleutel om jou te helpen. Want als jij degene bent die verantwoordelijk is voor je eigen falen, dan ben je ook in staat om jouw financiële blauwdruk ten goede te veranderen.

Dit is hoe rijke mensen de wereld zien, en het is één van de redenen voor hun succes. De meeste mensen zien de dingen heel anders. In plaats van bewust hun leven zelf te creëren en te regisseren, zien ze het leven als iets dat “hen overkomt”.  Dit is passief afwachten, en leidt naar niets.

Dus voordat je iets anders probeert, is het tijd om verantwoordelijkheid te nemen. Wanneer je vervolgens gelooft dat je geld kunt creëren, in plaats van te wachten totdat het lot je goed gezind is, zul je jezelf op het snelle pad kunnen zetten naar rijkdom en succes.

Als je het resultaat wilt veranderen, verander dan eerst de basis

Beeld je het volgende in. Je hebt een mooie fruitboom in je tuin staan. En deze boom kan je elk type fruit laten groeien. Deze boom die je je voorstelt, vertegenwoordigt jouw leven. En in het leven zullen al jouw acties uiteindelijk een soort resultaat hebben. Met andere woorden, jouw fruitboom zal op een dag een vrucht dragen. Maar wat voor soort fruit? Wordt het sappig, groot en zoet? Of zullen de vruchten van je werk teleurstellend klein en bitter zijn?

Laten we eerlijk zijn. Jij wilt toch ook de sappige, zoete vrucht?! De succesvolle resultaten. Dus, als je wilt dat een boom meer en beter fruit produceert, wat moet je dan doen?

Je gaat naar de wortels

Je kunt het fruit dat al is geproduceerd niet meer veranderen, maar je kunt het fruit van morgen zoeter maken. Laten we beginnen met het koesteren van de verborgen delen onder de grond, wetende dat je inspanningen uiteindelijk het hele ecosysteem van de boom zullen beïnvloeden. Zo gaat het met het leven precies op dezelfde manier. Als je niet de gewenste resultaten krijgt, is het belangrijk dat je je concentreert op het echte probleem, niet op het eindresultaat. Focus op het onzichtbare om het zichtbare te veranderen.

Verzorg de delen die verborgen, jouw wortels, wetende dat jouw inspanningen uiteindelijk het hele systeem van de boom (jij) zullen beïnvloeden.

Wees bereid om je ongemakkelijk te voelen

De meeste mensen hebben moeite om buiten hun comfortzone te treden. Wanneer je een wegversperring of een obstakel tegenkomt, ga je ervan uit dat je iets verkeerd doet. Dat is niet waar. In plaats van boos en gefrustreerd te worden, en je terug te trekken naar het oude, vertrouwde gebied, probeer je een andere aanpak.

Als je je ongemakkelijk, uitgedaagd of ontmoedigd voelt, betekent dat dat je groeit. Hé, en dat is een andere kijk op wat je tegenkomt.

Zelfs als het voelt alsof je geen enkele vooruitgang boekt, betekent het toch dat je buiten je comfortzone beweegt en dat je vooruitgaat. Velen van ons zien succes als een rechte lijn, een weg van punt ‘a’ naar punt ‘b’. Maar in werkelijkheid is de weg naar meer geld gevuld met onverwachte wendingen. In staat zijn om ze te accepteren en aan te passen is één van de belangrijkste factoren om daadwerkelijk een groot doel in het leven te bereiken.

Dus, de volgende keer dat je je boos en gefrustreerd voelt, of verdrietig, of teleurgesteld, onthoud dan: het is eigenlijk een goede zaak om dingen te proberen die je ongemakkelijk maken.

Het feit dat je buiten je comfortzone beweegt, betekent dat je vooruitgaat.

Waar je op focust breidt zich uit

Heb je ooit iemand ontmoet die niet lijkt te stoppen met klagen over alles wat er mis is met zijn leven? Waarschijnlijk wel. Zijn die personen gelukkig, of voelen zij zich ellendig?

Het is een onbewuste valkuil waar we soms allemaal in terechtkomen, maar het is een gewoonte die je moet verbreken als je je gelddoelen in het leven wilt bereiken. Dit is waarom. Als je klaagt of negatief bent omdat je te weinig geld hebt, en dat je rekeningen maar blijven binnenstromen, waar richt je je dan op? Zeker niet op wat goed is in je leven, maar juist het tegenovergestelde, namelijk wat mis is in je leven, en dat is geld. Dus, blijf jij je focussen op wat negatief is in je leven, dan krijg je precies datgene waar je je op hebt gefocust.

In plaats van op zoek te gaan naar redenen waarom alles fout is, ga je op zoek naar wat goed is. Door je echt op een nieuwe en meer toegewijde manier te concentreren op je gelddoelen, zul je nieuwe wegen vinden die je nooit eerder zou hebben opgemerkt.

Integriteit

Wanneer je doet wat nodig is om voor jezelf je woord te houden, zal dat vertrouwen op elk gebied van je leven verschijnen.

Het is tijd om eerlijk te zijn, en het antwoord op de volgende vraag kan confronterend zijn. Hoe vaak begin je projecten en maak je ze nooit af? Ik hoor zo vaak van mensen die nieuwe programma’s beginnen, die doelen stellen voor zichzelf en dan nooit doorgaan. Afmaken van datgene waaraan je begint, is belangrijker dan je zou denken, en het komt neer op één woord: integriteit. En dat betekent niet alleen dat je eerlijk tegen jezelf bent (hoewel dat belangrijk is).

Het betekent ook dat je als persoon heel en compleet bent. Als jij je niet aan je eigen woord houdt, voelt dat erg ongemakkelijk en slecht. Wanneer je niet afmaakt wat je van plan bent te doen, kan het je zelfvertrouwen ondermijnen, en je het gevoel geven dat er geen echt pad naar je doelen is. Het is gemakkelijk om vast te zitten in een lus van slechte gewoonten, en dit in een zichzelf versterkende cyclus te veranderen als je niet voorzichtig bent.

Aan de andere kant, wanneer je voorzelf doet wat nodig is om je woord voor jezelf te houden, zal dat vertrouwen op elk gebied van je leven geven. Het is een kwestie van zelfdiscipline. Het vergt oefening en hard werken, maar uiteindelijk is het de enige manier om de doelen te bereiken die je jezelf hebt gesteld. Dit is een van de belangrijkste manieren waarop je jouw eigen leven kunt leiden, succes kunt behalen, en je welvaart kunt vergroten.

Wees een ‘Smart Geld Magneet’

Om een ​​geweldige geldmagneet te worden, moet je eerst goed geldbeheer je eigen maken, ongeacht hoeveel geld je verdient.

Heb jij een systeem om jouw geld te beheren?

Als je nog niet zoveel geld hebt en kunt creëren als je zou willen, lijkt het misschien gemakkelijk om het idee zo snel mogelijk naar de achtergrond te sturen. Je zegt tegen jezelf dat je er later over zult nadenken als je extra geld over houdt. Maar als je nu niet de controle over jouw inkomsten neemt, wat ga je dan doen als je het gewenste succes behaalt?

Als je een slechte gewoonte hebt om je geld te beheren, dan is de kans groot dat je deze slechte gewoonte behoudt, hoe rijk en succesvol je ook wordt. Het is belangrijk eerst de gewoonte je eigen te maken, ongeacht hoeveel geld je verdient. Want goed geldbeheer is één van de grootste verschillen tussen rijke mensen en de meest middelmatige mensen. Het kan het verschil maken of je wel of niet geld aantrekt en jouw welvaart verhoogt.

Rijke en succesvolle mensen om ons heen?

Hoeveel van ons zijn opgegroeid met rijke mensen in ons leven die we konden gebruiken als voorbeeld voor overvloed? Niet veel, toch? Ik zeker niet.

Het droevige feit is dat de meesten van ons gewoon niet hebben meegekregen wat er nodig is om een staat van overvloed te bereiken en hun overvloed te vergroten. We kunnen niet naar mama en papa gaan en hen om advies vragen over hoe miljonair te worden omdat de meeste van onze ouders geen miljonair zijn … dus hoe zouden ze het kunnen weten?

In plaats daarvan is het noodzakelijk om mensen te vinden die rijk en overvloed kennen. En ze vervolgens te bestuderen om te leren hoe ze daar zijn gekomen.

Je hoeft deze rolmodellen niet persoonlijk te ontmoeten om deze strategie te gebruiken. Je hoeft alleen maar je huiswerk te maken. Lees hun boeken en bekijk interviews die ze hebben gedaan. Ontdek wat je over hun verleden door middel van biografieën en nieuwsverhalen kunt leren. Leer hoe hun leven eruitzag toen ze zich op hetzelfde punt op hun reis bevonden zoals jij nu. En doe dan wat ze deden. Kopieer hun aanpak.

Wij hebben genoeg miljonairs in Nederland. Wij tellen hier 112.000 miljonairs in 2016, en dit aantal is alleen maar stijgende. Dus waarschijnlijk is er voldoende geld voor meer mensen.

Zet geen limiet op jouw inkomen

Als je een baan hebt, heb je een limiet op je inkomen. Je hebt automatisch een plafond voor wat je kunt verdienen afgesproken. Dat is niet erg wanneer je daar vrede mee hebt. Als je rijk wilt worden, moet je alle limieten van je inkomen loslaten. In de meeste gevallen betekent dat het starten van een eigen bedrijf.

Maar een grote fout die mensen maken is, wanneer ze een bedrijf starten, dat zij het bedrijf zijn. Zij zijn degenen die als enige verantwoordelijk zijn voor het slagen of falen van het bedrijf. De meeste kleine bedrijven en professionals zijn zodanig opgezet dat de eigenaar een zo belangrijke rol kan spelen, dat zonder die aanwezigheid het bedrijf niet kan functioneren. Dat soort instellingen is een grote vergissing. En dat is de reden waarom zo veel kleine bedrijven klein blijven of helaas falen.

Om echt succesvol te zijn, moet jouw bedrijf kunnen draaien zonder dat jij alle touwtjes in de hand hebt. Als je een stap terug kunt of moet doen, vanwege belangrijke familie afspraken of misschien wel vanwege ziekte, dan zouden de systemen die je ontwikkeld hebt automatisch zelf moeten door kunnen draaien. Of nog beter, zodra je een stap terugzet en jouw bedrijf zonder jou gaat draaien, zouden er geen grenzen aan het inkomen moeten zijn met wat je verdient.

Denk er eens over na – de meeste banen zijn gebaseerd op een uurtarief, een salaris of een commissie ten opzichte van jouw vrije tijd die je kwijt bent. Dat betekent dat je alleen maar zoveel kunt verdienen als de tijd die je kunt werken.

Stop met focussen op het geld

Een groot probleem dat ik zie bij worstelende gezinnen, alleenstaanden, kleine ondernemers, freelancers en professionals, is dat ze zich alleen richten op de angst, of ze wel genoeg verdienen. Kan ik straks de hypotheek wel betalen? Zal het werken? Zal ik genoeg geld verdienen? Zullen ze me leuk vinden? Wat als ik het niet red? En het gaat maar door. Dit is echter de verkeerde aanpak. Stop met jezelf te concentreren op de vragen waar een angst achter zit.

Geld aantrekken op basis van de Wet van Aantrekking is niet ingewikkeld. Het Universum helpt jou aan alle kanten, en dat al vanaf het begin van jouw reis hier op aarde. Het is zo simpel. Je kunt het niet op dezelfde manier blijven proberen, en hopen dat het geld naar jou toerolt.

Je moet jouw focus verschuiven naar een ander punt.

Als je gaat begrijpen dat je meer zelfliefde mag gaan ontwikkelen. Dan is dat de sleutel tot succes.

Stop nooit met leren

Tot slot, maak niet de fout om te denken dat als je eenmaal een doel hebt bereikt, je alles weet wat er te weten valt! De meest succesvolle mensen ter wereld zetten zich nog meer in om door te leren en verder te groeien.

Besteed tijd in je leven (en geld uit je budget) om te investeren in programma’s die je elke dag iets nieuws leren. Je hebt waarschijnlijk het gezegde wel eens vaker gehoord dat “kennis macht is” – neem dit ter harte! Want kennis en doen is het magische duo.

Hoe nu verder? Nu je mijn beste tips voor hoe je meer geld kunt creëren hebt gelezen.

Wel, dat hangt ervan af … ben je er klaar voor om een geavanceerdere strategie te leren die je zal helpen meer geld te creëren in jouw leven?

Hoe je meer geld kunt aantrekken met behulp van de Wet van Aantrekking? Met een paar kleine wijziging in jouw leven, kan er al een wereld van verschil voor je opengaan.

Download en lees mijn e-book hier, en begin op de juiste manier jouw financiële situatie te veranderen.