Manifestatie Coach Ingrid de Bock

Ingrid de Bock - neem contact op

Wie is Ingrid?

Ingrid de Bock is manifestatie coach, onderneemster en oprichtster van Leef Sprankelend. Zij combineert zakelijkheid en spiritualiteit, en ziet dit als één geheel. Dit is volkomen vanzelfsprekend voor haar. Bij het nemen van een beslissing als onderneemster draait het niet alleen om mentale zaken, maar juist om het waarom en de passie voor het leven en de medemens. Dit laatste is haar drijfveer.

Ingrid is geboren in Groningen, daar waar haar vader op jonge leeftijd na een tragisch ongeval om het leven is gekomen. Zij en haar moeder verhuisde naar Amstelveen en groeide daar op. Helaas was de relatie tussen Ingrid en haar moeder niet goed te noemen. Door de persoonlijke en traumatische  ervaringen van haar moeder (als kind heeft zij 5 jaar in een Jappenkamp gezeten) en het niet erkennen van haar littekens door culturele blokkades, heeft zij Ingrid in vele opzichten kort gehouden. Ook leerkrachten zagen haar unieke talenten niet. Visie, team spirit, inlevingsvermogen, snel verbanden kunnen zien, oog voor details, sterke intuïtie, out of the box denken, creativiteit werden overschaduwd door de gevestigde onderwerpen en toetsen waar ieder kind aan moest voldoen. Onder andere taal en rekenen.

In die tijdgeest (begin van de jaren 70) had haar moeder, als een alleenstaande moeder, een zwaar leven. Dit werd ook het perspectief van Ingrid. De maatschappij eiste een gedegen opleiding en je moest hard werken voor je geld. Het was het doorzettingsvermogen van Ingrid, haar ondernemersgeest en uiteindelijk het geloof in haar zelf, wat haar de kracht gaf af te studeren voor chemisch laborante. Na een korte periode gewerkt te hebben als chemisch laborante heeft zij een carrière switch gemaakt naar de ICT, waar zij succesvol in opereerde. Toch was dit niet bevredigend.

Haar honger naar kennis kwam sterk terug toen zij zich af vroeg wat het leven betekent. En hoe leid je een vervuld leven? Dit heeft geleid naar een spirituele en persoonlijke ontwikkeling van meer dan 20 jaar. Wat ervoor heeft zorggedragen dat zij de antwoorden heeft kunnen vinden op vragen rondom wie wij in essentie daadwerkelijk zijn, en hoe het kunnen ervaren van overvloed in deze materialistische wereld. Hoewel de betekenis voor een ieder anders ingevuld kan worden, betekent het in grote lijnen dat de visie van Ingrid gericht is om dit helder te maken, en een ieder terug te brengen naar de bestemming waar hij of zij is geboren. Dat is een leven in goede gezondheid, met succes en rijkdom vanuit een vervuld leven.

Haar leven begint te veranderen op het moment dat zij drastische besluiten begon te nemen en tot actie over ging. Er was geen weg meer terug. Wetende dat het leven uit ups en downs bestaat, waarbij zij haar eigen verantwoordelijkheid voor alles neemt met een sterk bewustzijn hoe op alles te reageren. Dat gaf haar een enorme kracht welke ervoor heeft gezorgd dat zij alle touwtjes in haar leven terug in eigen handen heeft genomen, en alles kan manifesteren wat zij maar wenst.

 Het leven is een speelplaats om je te laten herinneren wie je werkelijk bent! Play the game.
Ingrid de Bock
Manifestatie coach 

Ontdek hoe je moeiteloos geld manifesteert 

Copyright 2019, Leef Sprankelend

KvK 770021066 | btw NL195424451B03 |  Algemene voorwaarden Privacy verklaring Cookie Policy