Life Coach Ingrid de Bock

Ingrid de Bock - neem contact op

Wie is Ingrid?

Ooit was mijn leven helemaal niet wat ik er van verwachtte. Elke dag opnieuw worstelde ik en overleven was het enige wat me in leven hield. Ik droomde ervan om simpelweg mijn relatie, geld, gezondheid, carrière en geluk in balans te hebben. De realiteit was helaas anders en elke dag leek die droom verder weg te drijven. Ik voelde me niets waard.

De wilskracht om het beter te maken was echter niet uitgedoofd. Ik bleef zoeken om toch de juiste weg te vinden. Ik las heel veel boeken en trainde mijn geest tot een bewustzijnsatleet. Stilaan vond ik antwoorden vanuit mijn innerlijke bron en mij weer voeden.
Stapje voor stapje leerde ik 100% verantwoordelijkheid te nemen over de regie van mijn leven. Ik besefte dat ik een krachtige creator ben. Enkel moest die creatie bewuster geleid worden volgens een duidelijk verlangen en met een precies doel voor ogen. Door de ontdekking hoe ik kon luisteren naar mijn eigen liefdevolle bron, kreeg ik weer verbinding met mezelf. Mijn leven veranderde wonderbaarlijk!
Vandaag leef ik wél mijn droomleven. Elke dag leer ik nog bij, maar elke dag is vooral weer volop genieten van een sprankelende realiteit die ik lang niet kende. Dankbaarheid en vreugde zijn de gevoelens die mij dagelijks weer overvallen. En dat brengt mij een overvloedig leven in alle opzichten.

Ik ontdekte dat alles mogelijk is, dat het leven fantastisch is en dat het voor iedereen voor het grijpen ligt. Je moet gewoon leren hoe. Ik wens iedereen die zelfde vrijheid en de overvloed toe die ik nu ervaar en daarom heb ik besloten om hier mijn missie van te maken. Het gaat niet vanzelf en daarom help ik jou om de moed terug te vinden en je eigen kracht te richten op een beter, blijer en succesvoller leven.

“DROOM HET. Wees gelukkig. Straal. Beleef plezier …“

Is jouw situatie uitzichtloos? Voel je je slaaf van je eigen situatie? Loopt je relatie moeizaam? Laat je gezondheid je in de steek? Ben je gestressd omdat je elke mand geld te kort komt?

Kom weer aan het roer staan en leef jouw droomleven als nooit te voren.
– Doorbreek de cirkel en ontdek je eigen potentieel om te creëren wat je maar wilt, no sky is the limit!
– Straal opnieuw en deel jouw overvloed met de wereld
– Gebruik de krachten van het Universum, transformeer en realiseer je verlangens

Je gevoel geeft aan vast te zitten op een plek waar je niet thuishoort, maar je weet niet hoe je dit kan veranderen. Van alles geprobeerd, en het lijkt niet te helpen. Je zit in een neerwaartse spiraal en je hebt geen idee hoe je die kan omdraaien. Ondanks alles, heb je het gevoel dat het ook anders zou moeten kunnen. En vooral om zelf je leven te leiden.
Laat mij het stuur over nemen en jou helpen de cirkel te doorbreken. Het is NU de tijd om verandering te brengen en de overvloed van jouw leven weer in een positieve balans te brengen.

Vandaag begint jouw verandering, jouw droomleven!

Net zoals jij was ik ook ooit op de rand van radeloosheid en ik zag de oplossing van mijn problemen niet meer. Laat staan dat ik wist hoe te komen waar ik eigenlijk altijd had willen zijn. Maar ik vond de weg. Stapje voor stapje klom ik uit mijn uitzichtloze situatie. Ik ontdekte wat de technieken zijn om de touwtjes weer in eigen handen te nemen. Mijn leven is sindsdien 180 graden gedraaid en nu, elke dag, heb ik eindelijk het geluk dat ik altijd voor ogen had.

Sindsdien is het mijn missie om jou op sleeptouw te nemen, je op elke mogelijke manier te inspireren en te motiveren. Ik help jou om je droomleven te creëren. Dag in dag uit 100% te resoneren met de waarden en doelen die voor jou belangrijk zijn.
Mail mij en laat me jou helpen om je weg te vinden naar jouw droomleven.

Ingrid de Bock
Manifestatie coach 

Ontdek hoe je eenvoudig meer geld kunt creëren

Copyright 2019, Leef Sprankelend

KvK 770021066 | btw NL195424451B03 |  Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Cookie Policy