TIP: HOE JE IN 3 MINUTEN ALLES KUNT AANTREKKEN WAT JE WIL

Wat heeft een appeltaart te maken met het aantrekken van datgene wat je wil? Lees maar verder en het word je snel duidelijk šŸ™‚

Jij kan het universum zo laten bewegen dat je datgene kunt krijgen wat je wil. Ja dat is mogelijk om op jouw gezag datgene te manifesteren dat jij wil. En dat kan ontzettend gemakkelijk. Eenvoudiger dan je je kunt voorstellen. Zeker wanneer jij het niet hoeft te doen, maar juist het Universum. Maar daar is wel wat voor nodig.

Misschien is het je al een keer gelukt. Iets in je leven diende zich zo snel aan, terwijl je dat helemaal niet zo lang geleden had bedacht. Maar het kan ook zijn dat je iets graag wilde maar het duurde zo lang voordat het in de realiteit zichtbaar werd, dat de moed je in je schoenen zakte. Hierdoor was je er eigenlijk niet meer zo enthousiast over.

Ik zal vertellen waarom dat gebeurde

Die goddelijke intelligentie werkt met jou samen om te creƫren waar je zo erg naar verlangd. En dat kan heel snel en gemakkelijk gebeuren. Dat gaat onder ƩƩn voorwaarde. Dat jij gelooft dat je het waard bent om samen te werken met het Universum.

Al duizenden jaren geloven wij dat deze kracht, God, hogere intelligentie, Universum, ons volledig onder controle houdt. Dat God ons oordeelt over wat wij doen. Dat wij ons schuldig moeten voelen en dat het lot ons zal pakken. Al deze onzinnige ideeƫn hebben ons al die jaren klein gehouden. En dit zorgt er allemaal voor dat wij ons niet waard voelen dat het Universum met ons wil gaan samenwerken. Dat is echt onzin!

We geloven niet dat het Universum van ons houdt en dat wij het waard zijn om overvloed te mogen ontvangen. Ik heb een vraag voor je. Geloof jij dat je het waard bent om datgene te mogen ontvangen wat je waard bent? Is er iets in je leven dat je graag wilt .. een doel, een droom, een verlangen? Geloof jij dat je het mag ontvangen? Want het Universum wil graag met je samen werken mits je denkt en voelt dat je het waard bent.

Herken je het volgende?

Twee mensen ontmoeten elkaar en de een geeft zijn/haar genegenheid maar de ander houdt het op een of andere manier tegen. De ontvangende persoon weet totaal niet hoe hij/zij al die liefde moet ontvangen. En dat gebeurd ook met geld, met succes of met complimenten. Hoe vaak wordt er bij een compliment niet gezegd: ach, dat valt wel mee. Nee, dat moet je niet doen op die manier! Zeg: dank je wel!

Bedenk wat je wil en zet dat om in een waardevolle affirmatie:

Ik ben het waard om een fijne liefdevolle relatie te hebben.
Ik ben het waard om zoveel te verdienen dat ik datgene kan doen wat ik wil doen.
Ik ben het waard om gezond lichaam te hebben.
Ik ben het waard om een leuke baan te hebben.
Ik ben het waard om succes te hebben.
Ik ben het waard om te ontvangen wat ik verlang.
Ik ben het waard om ā€¦.
Dat is controle hebben over de dingen die je graag wilt.

Maar de meesten mensen blijven zitten in een onderbetaalde baan. Of je ze blijven hangen in een relatie die geen enkele liefde meer in zich heeft zitten. Of blijven hangen in hun ziekte en doen verder niets om hun eetpatroon te wijzigen of meer te bewegen. Dat is geen controle over je leven hebben. Dat is je niet waard voelen. Of waarde geven aan je leven. Ver van dat!

Jij bent een kind van God of kind van het Universum. Okay, je wil dit niet accepteren? Laat ik het anders formuleren. Ik heb een appeltaart gebakken en ik snij een stukje speciaal voor jou. Wat heb je dan in je handen? Een stukje appeltaart. Het is een individueel stukje afkomstig van de gehele taart. Zo ben jij een individueel stukje van het Universum. Alles, en ook jij, is een onderdeel van een prachtig mooie creatie van het Universum.

Wij hebben in het verleden alles zelf gecreĆ«erd. Misbruik, trauma, vernedering, vernietiging (ja zelfs dat), schaamte, schuld, stom, dom. Om onszelf kleiner te maken dan wij in werkelijkheid zijn. Omdat wij denken dat wij het niet waard zijn. Zelfs als wij naar ons lichaam kijken zien we de schoonheid er niet van in. Wij zijn te groot, te klein, te dik, te dun ā€¦ je lichaam is een tempel. Okay voor de minder spirituele mensen, een huis. Daar waar je mooie liefdevolle eeuwig levende ziel in woont.

Je bent niet geĆÆncarneerd in je lichaam om afgestraft te worden. Nee! Je bent hier gekomen als een prachtige creatie om prachtige creaties te mogen ontvangen en om ze te maken! Dat betekent dat je als pure energie dat gelijk is aan het Universum alles mag ontvangen wat je maar wilt. Overvloed is jouw geboorterecht! Het is een natuurlijk onderdeel van je leven.

Dus stop jezelf zo naar beneden te halen en sta op! Jij bent belangrijk, net als ieder ander, en het wordt tijd dat je je zo gaat gedragen. Je bent waard om overvloed naar je toe te halen en het leven wordt dan echt sprankelend waar je geen genoeg van krijgt.

3 minuten

Neem even de tijd voor jezelf. Ga zitten waar je niet gestoord kan worden. Sluit je ogen en fantaseer over wat je graag in je leven wilt hebben. Laat geen enkele negatieve gedachten toe. Alleen het positieve wat jij wilt. 3 minuten per dag, iedere dag. Meer is het niet. En sta open om de bewijzen te zien! Dat is alles.

Bron foto: Tarina