DANKBAARHEID HELPT OM TE KRIJGEN WAT JE WIL

Waar zou jij onder normale omstandigheden dankbaar voor zijn?

Ik zou dankbaar zijn voor dat ik hier zit, dat ik de natuur zie, dat de zon schijnt. En als het regent .. dan ben ik daar ook dankbaar voor. Dat ik hier zit en jou tips kan geven. Voor de kleding die ik draag en mijn kop koffie welke ik nu in mijn handen vast heb.

Wij zijn dankbaar voor de dingen die wij met onze fysieke ogen zien. Dus voor de dingen die we nu zien.

Als ik je nu uitnodig om het volgende te overwegen … dan zou of kan het je leven totaal veranderen. Wat ik nu aan je vraag om te overwegen om dankbaar te zijn …… net zo dankbaar zijn voor de dingen waar je nu op dit moment dankbaar voor bent …… kan je dankbaar zijn voor wat er komen gaat in de toekomst, die nog niet in je leven is?

Kan je dankbaar zijn voor je financiële doel … probeer je dat voor te stellen …. ook voor je carrière en je bedrijf dat je wil starten. Ook al heb je ze nog niet. Heb je dezelfde dankbaarheid voor je huidige of je toekomstige geliefde?

Wat het ook mag zijn. Maar kan je dat nu voelen? Nu … op dit moment!

Denk aan de dingen die je wil dit jaar of volgend jaar. Maakt niet uit. Voel je dezelfde dankbaarheid?? Denk aan de dingen die wil creëren. Heb je dezelfde dankbaarheid?

Oefen in dankbaarheid.

En als je daar alleen maar aan denkt is dat je visualisatie. Visualisatie is zo belangrijk en daar wordt veel over gesproken. Alle succesvolle mensen praten daar over …. Gandhi, Steve Jobs, Oprah … ze praten daar allemaal over. Soms lijkt het op een ver van bed ding.

Kan jij dankbaar zijn voor je droom alsof het al realiteit is? Maar het aller gekste ding is …. de wetenschap heeft ontdekt dat het brein en het zenuwstelsel het verschil niet weet tussen wat echt is, de realiteit, en datgene wat niet echt is, dus wat je droomt.
Dus je brein reageert op emotionele gedachten of ze nu echt of niet echt zijn. Je denkt dat er een muis in je huis is en je maakt dat je wegkomt of je klimt op een tafel. Of je pakt een bezem of je belt de buurman. Totdat je er achter komt dat er geen muis in je huis is. Maar je weet zo zeker dat er een muis in je huis is. Je weet het gewoon 100% zeker. Echt waar. Je hart ging te keer en je handen zweten. Je voelde de spanning in je lichaam. Je dacht dat er een muis in je huis zat maar er was geen muis in je huis. Wat er gebeurde was, dat je brein reageerde op een gedachte vanuit je brein die elektrische impulsen aan het zenden was naar je zenuwstelsel. En dat creëerde een realiteit. Wij deden dat toen wij kind waren toen we dachten dat er monsters onder ons bed lagen te wachten om aan te vallen terwijl dat niet het geval was. Onze handen werden zweterig en ons hartslag werd verdubbeld. Wij dachten dat het echt was. Dat komt omdat ons brein en ons zenuwstelsel geloven dat de gedachten die ons domineren wij in onszelf stand houden.

Wat ik duidelijk wil maken is, kan jij emotioneel verbonden blijven met de vreugde, iets wat je zo graag wilt, en de dankbaarheid bij het idee van wat je wil ervaren in de toekomst. Iets wat nog niet gecreëerd is? Want als je dat kan, dan begin je je zenuwnetwerk in je brein te ontrafelen. Je start dan je zenuwnetwerk en je brein uit te lijnen met een hele nieuwe realiteit. En als je dat kan, dan wordt je een visionair. Een persoon met een visie. Dat is het punt dat je een ander realiteit kunt creëren. De realiteit die je wil.

Focus minder op de dingen die je nu ziet in de fysieke wereld en meer op je innerlijke visie.

Dus oefen met dankbaarheid voor de toekomst welke nog niet gecreëerd is. Oefen eerst voor de dingen die je nu ervaart en wees daar dankbaar voor. Dus, toon dankbaarheid voor bijvoorbeeld … ik ben dankbaar voor mijn mobiele telefoon die ik nu heb. Of … ik ben dankbaar voor dat jij nu deze gratis tip leest. Ik voel de dankbaarheid in mijn lichaam en vooral in mijn hart. En neem nu diezelfde dankbaarheid mee naar de toekomst. Dat kan bijvoorbeeld het volgende zijn. Ik voel de dankbaarheid voor de toekomstige seminar waarbij ik 250 personen ga trainen om de overvloed in hun leven te creëren en te ervaren. Daar heb ik nog geen informatie over op dit moment, dat gaat nog komen. Maar kan ik de dankbaarheid voelen bij zo’n seminar? Ja natuurlijk kan ik dat. Ik gebruik mijn fantasie en ik geef mijzelf toestemming om mijn dankbaarheid tot mijn brein en mijn zenuwstelstel te laten komen alsof het al aanwezig is in mijn werkelijkheid.

Dus begin daar vandaag mee. Dat is mijn uitdaging en mijn uitdaging naar jou toe. Ik hoop dat je een waanzinnige dag zult hebben. Wees dankbaar voor de dingen die je nu ervaart in je leven en je zult nieuwe mooie dingen creëren. Het is echt waanzinnig.